Τα βασανιστήρια της "δημοκρατικής" αστυνομίας…

Bασανισμός μεταναστών, μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα

Οι βασανισμοί πολιτών σε αστυνομικά τμήματα και στη ΓΑΔΑ, οι πυροβολισμοί, το ξυλοκόπημα ,οι απαγωγές και οι εξευτελισμοί μεταναστών , οι σκευωρίες εναντίον όσων αντιστέκονται στη βαρβαρότητα του ελληνικού κράτους, είναι πλέον καθεστώς για την ΕΛΑΣ με την έμπρακτη συγκατάθεση της κυβέρνησης και του υπουργού της Πολύδωρα.

Μικροφωνική στη Θεσσαλονίκη

Τελευταία απόδειξη της εξουσίας από τη μεριά των μπάτσων αποτελεί το παραπάνω βίντεο που καταγράφει τις μαζοχιστικές εξουσιαστικές διαστροφές τους. Η αστυνομία αδυνατεί να κρύψει τον πανικό της και τα καθεστωτικά μέσα, πιστά στις αρχές της παραπληροφόρησης, αρχικά προσπαθούν να αποενοχοποιήσουν την ασύληπτη βαρβαρότητα συνδέοντάς την με τυχαία περιστατικά αντι-βίας. Ο πρωθυπουργός φυσικά εξέφρασε τη “δυσαρέσκειά του” και ο υπουργός Πολύδωρας χαρακτηρίζει την πράξη ως “απαράδεκτη”. Όλα αυτά μέσα σε μια απόλυτη υποκρισία, που προσπαθεί να συγκαλύψει το βίαιο πρόσωπο της εξουσίας, μέσα από τα συνεχή “μεμονωμένα” περιστατικά αστυνομικής βίας.

Κάλεσμα για διαδήλωση
προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθήνας την Τετάρτη 20 Ιουνίου (συγκέντρωση 6:00 μμ, άγαλμα Αθηνάς, Πεδίο του Άρεως).


Η “δημοκρατική περιποιηση” των ασφαλιτών προς τους μετανάστες

3 thoughts on “Τα βασανιστήρια της "δημοκρατικής" αστυνομίας…”

  1. Nα χαιρομαστε τους μπατσους μας!!!!

  2. giant ne re

    poy ksana akoystike na se varane oi mpatsoi sto tmima?

    atixima itan
    apla vrethikan se asximoi mera merika paidakia

    sovarepsoy ligo malaka

Comments are closed.

css.php