ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤ.

Το κράτος της κυβέρνησης (Μ)Πα(τα)σοκ και τα ένστολα σκυλιά του,   ΜΑΤοκύλησαν την πορεία. Τα κατορθώματα της Ελληνικής Δημοκρατίας σας.

-Ένας 30 χρονος  χαροπαλεύει. Μεταφέρθηκε σε κώμα στο Γ.Κ. Νίκαιας, πάρα πολύ σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι από χτύπημα με γκλόπ. Χειρουργήθηκε και παραμένει στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

-Μια νεαρή γυναίκα επίσης σοβαρά τραυματισμένη από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι χειρουργείται

-Δεκάδες αλλοι/ες τραυματισμένοι/ες με ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένα δόντια και ανελέητο ξύλο.

-Πάρα πολλές συλλήψεις και αγριότητες με κλοτσιές στα πλευρά στο κεφάλι και πατήματα με τις αρβύλες  στο στήθος.

-Αναζητήσεις  και καταδίωξη τραυματιών μέσα στα νοσοκομεία από μπάτσους που έψαχναν  ονόματα.

-Έπνιξαν όλο το κέντρο στα δακρυγόνα και τα εμετογόνα.

Εξοπλίζονται και χτυπανε για να καταστειλουν τη κοινωνικη οργη! Αυτη ομως δεν καταστελεται. Αγριευει και θεριευει και ερχεται η ημερα που θα τους καταπιει.

-Πάρα πολλές κρότου λάμψεις και νέα σοδιά δακρυγόνων ενώ έγινε και χρήση νέου δακρυγόνου-κρότου  πολλαπλών εκρήξεων και διασποράς. (*)Εξοπλιζονται με νεας τεχνολογιας βομβιδια διασπορας που προκαλούν οχι μονο πανικο (στους μη “εθισμενους” στη κρατική καταστολή) αλλα και μικροτραυματα -κυρίως εγκαυματα- στα πόδια ή στα χερια… Τα νεα αυτα βομβιδια ειναι μικρες χειροβομβιδες οι οποίες οταν ενεργοποιηθουν βγάζουν καπνούς, λάμψεις και εξι διαδοχικες εκρηξεις. Οι εκρηξεις σημειωνονται σε κοντινα αλλα ακαθοριστα μεταξυ τους σημεια και προκαλούν την αίσθηση (έστω και για μερικά δευτερολεπτα) της μαζικής επίθεσης!

Οι μπάτσοι έδιναν  συμμετοχή κόσμου  8 χιλιάδες για  το ΠΑΜΕ,  6 χιλιάδες  των εργατοπατέρων και 6 χιλιάδων  των άλλων εκτός γραμμές ΓΣΕΕ σωματείων. Στην πορεία ο καθένας/μιαεκανε τους δικούς υπολογισμούς και έβγαζε το δικό του αριθμό.

Ούτε 8 ούτε 50 χιλιάδες…   κάποιοι είπαν για ακόμη μικρότερη μαζικότητα και από της πρωτομαγιάς κάποιοι άλλοι μίλησαν για ακόμη  μεγαλύτερο αριθμό…

Όταν η κεφαλή της πορείας είχε περάσει από τη Βουλή και απλωνόταν τόσο προς την πλατεία αλλά και προς την κάθοδο της Πανεπιστημίου η ουρά της πορείας βρισκόταν στα Χαυτεία και ο κόσμος ακόμη ερχόταν…

Τα πρώτα «Μπάμ» ακούστηκαν λίγο πριν τις 2 όταν μεγάλο τμήμα από τους διαδηλωτές/τριες άρχισε να κατεβαίνει προς Προπύλαια. Ο κόσμος μπροστά στη βουλή δεν άδειασε γιατί έρχονταν συνέχεια… από σταδίου. Όταν το τμήμα με τα σωματεία

Το χτύπημα έγινε στα πλάγια και την ουρά του κομματιού της πορείας στο μπλοκ όπου βρισκόντουσαν τα πρωτοβάθμια σωματεία  ( Συνέλευσης Αναρχικών, λαϊκές συνελεύσεις, πρωτοβάθμιο σωματεία κάποιοι τροτσκιστές και το  μπλοκ του ΕΕΚ και  ανοιχτές συνελεύσεις γειτονιών)

 

Σαρωτική επίθεση των Ματ με απόλυτα δολοφονικές τάσεις. Δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι με ότι κρατούσαν, γκλοπ, ασπίδες πυροσβεστήρες κλοτσιές με τις αρβύλες… μπουνιές και χτυπήματα κάθετα στο λαιμο και το πρόσωπο με τα γκλοπ.  Χτυπήματα λυσσασμένα με ανάποδα τα γκοπ , κλοτσιές και πατήματα με τις αρβύλες στο στήθος διαδηλωτών.  Έπεσαν άνθρωποι στο δρόμο από τα μανιασμένα χτυπήματα μισολιπόθυμοι. Ποδοπατήθηκαν συλληφθέντες ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ηταν τόσο η αγριότητα που έκανε άλλους ΜΑΤαδες να αντιδράσουν και να σπρώξουν τους συναδέλφου τους που χτυπούσαν με κλοτσιές τους συλληφθέντες . (οι φωτο είναι χαρακτηριστικές με κλοτσιές στα πλευρά και στο στήθος  σε διαδηλωτές στην πανεπιστημίου και στο πεζοδρόμιο δεξιά μπροστά στην τράπεζα. Στη σύλληψη αυτή φορτώθηκε και ένα σακίδιο μαύρο που οι μπάτσοι είχαν βρει στην απέναντι πλευρά πριν τη Βουκουρεστίου. Ο νεαρός που τον είχαν κάτω προσπαθούσε να κλοτσήσει το σακίδιο και φωναζε αυτό δεν είναι δικο μου. Επίσης από τη μέση της πανεπιστημίου μάζεψαν οι μπάτσοι πάρα πολλά σημαιάκια και τσάντες τα οποία τα φόρτωναν στους συλληφθέντες μαζι με πέτρες και μπουκαλια που χόρευαν στον αέρα.  Και όλα αυτά με ρήψη δεκάδων κρότου λάμψης και χημικών νεα εσοδείας από το Αμέρικα.

ΜΕΤΡΟκαθάρματα:  Άνθρωποι που συμμετείχαν στην πορεία έτρεξαν να μπουν στο μετρό του Συντάγματος. Οι υπάλληλοι έσπευσαν να κατεβάσουν ρολά. Όσοι είχαν καταφέρει να μπούν έβλεπαν δικούς τους ανθρώπους να μένουν έξω. Διαμαρτυρήθηκαν και απαίτησαν να ανοίξουν αμέσως οι είσοδοι του Μετρό. Οι υπεύθυνοι όμως του σταθμού με περισσό θράσος και αλαζονεία τους απάντησαν πως, «Έτσι θα σας γαμήσει ο Γιώργος και το ΠΑΣΟΚ».

Μετά από έντονους διαπληκτισμούς και με τους «υπεύθυνους» κλειδαμπαρωμένους στα γραφεία του σταθμού η μία πόρτα άνοιξε.

Τα σκυλιά λυσσάνε περισσότερο όταν τα αφεντικά τους απειλούνται πραγματικά…

Υ.Γ: Εγκλώβισαν την συνέλευση του συντάγματος και  εκατοντάδες ανθρώπους που  έμειναν για ώρες αποκλεισμένοι στα σκαλιά του Συντάγματος από δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ. Τους εκδίωξαν με ξύλο και χημικά από το χώρο μπροστά στη Βουλή και τους κύκλωσαν  στα σκαλιά του συνάγματος απέναντι.

 

Υ.Γ (2) Εν θερμό και με ψυχή βαθιά….

Μαύρο φίδι που σας έφαγε γουρούνια.

Να παρακαλάτε όρθια χοιρινά να μη πάθει κακό ο 30χρονος σύντροφος που του ανοίξατε το κεφάλι. Δεν θα υπαρχει μερος να κρυφτειται. Θα μπαινετε σε τρυπες και θα σας ξερναει η γη! Αποβρασματα. Θρασυδειλοι που χτυπατε με αναποδα γκλοπ, πυροσβεστηρες και  φυσουνιερες ανθρωπους πεσμένους κάτω ή ανυμπορους να αντιδρασουν. Τσάμπα μάγκες. Λακέδες της Τροϊκας! Τσιρακια. Θα παει η φολα συννεφο κοπροσκυλα! Πνιξατε στο χημικο θανατο μια πορεια 50.000 ανθρωπων
Οι σκατομπατσοι τολμησαν να βγαλουν και ανακοινωση με την οποία μας ενημερωνουν πως θα εξεταστεί το … ενδεχομενο να ευθύνονται αστυνομικοί για τον τραυματισμό του ανθρωπου! Όχι ρε συγχρονοι ταγματασφαλιτες! Αφηστε το… Μη το ψαξετε καθολου. Μονος του πήγε και έπεσε πάνω στο αναποδο γκλοπ του μπατσου ή στη φυσουνιερα του. Αφηστε το… Γνωστο μαγειρεμα. Αλλα να εχετε στο νου σας πως και οι μολοτοφ χανουν το δρομο τους. Ραντεβού στα γουναράδικα που θα σας πάρουμε τα  δικά σας τομάρια.

 

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

«Ομάδα Αντιπηροφόρησης – Πάντα Παρών»