ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ Α.ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ….

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.


 

Μετά την τοποθέτηση   της προτομής του Χίτη Γρίβα στον Άγιο Βελησάριο ο πατριωτικός σύνδεσμος Λάρισας έχει μετατρέψει την πλατεία σε τόπο ρατσιστικής και φασιστικής προπαγάνδας. Ο Γρίβας κατά την Γερμανική κατοχή ίδρυσε την φιλοβασιλική και αντικομμουνιστική οργάνωση Χ.Η Χ λειτούργησε εκ μέρους της εξόριστης κυβέρνησης του Κάιρου και των Άγγλων ενώ δεν πολέμησε ποτέ τους Γερμανούς.Μετά την απελευθέρωση και κατά τα Δεκεμβριανά οι Χίτες πολέμησαν τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στην μάχη της Αθήνας στο πλευρό των ταγματασφαλιτών και των Άγγλων,ενώ συνέχισαν την τρομοκρατική και δολοφονική της δράση ενάντια στους αντάρτες κατά περίοδο της “λευκής τρομοκρατίας”  μετά την προδοτική συμφωνία της Βάρκιζας. Τη δεκαετία του ’60 συνέχισε την φασιστική του δράση με τον ΕΟΚΑ Β’ όπου δολοφονούσε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους κομμουνιστές. Μετά το 67′ ο ΕΟΚΑ Β’ συνεργάστηκε με την Χούντα και συμμετείχε στο πραξικόπημα και την ανατροπή του Μακάριου όπου εν τέλει οδήγησε στην Τόυρκικη εισβολή.

Ο πατριωτικός σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1998 και από τότε μέχρι σήμερα είχε στενή συνεργασία με τη φιλοναζιστική  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Στις τελευταίες ευρωεκλόγες ο πρόεδρος του Αστέριος Χάμος έθεσε υποψηφιότητα, στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.Ως ανταμοιβή τα “φιλαράκια” του επισκέπτονται συχνά πυκνά την Λάρισα πραγματοποιώντας συγκεντρώσεις και πορείες. Κατά την διάρκεια αυτών χτυπήθηκαν ανυποψίαστοι μετανάστες ενώ ελληνικές σημαίες κυμάτιζαν μαζί με ναζιστικές. Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν μείνει αναπάντητα, όποτε βγήκαν στο δρόμο για να προπαγανδίσουν το ρατσισμό και την ξενοφοβία, το μίσος για οτιδήποτε διαφορετικό ήμασταν απέναντι τους. Μια φορά μάλιστα οι δοιμιρίες των ΜΑΤ δεν πρόλαβαν να τους γλιτώσουν.

Ο αντιφασισμός όμως δεν αφορά μόνον εμάς, πρέπει να γίνει κομμάτι όλης της κοινωνίας. Ξέρουμε οτί στις δύσκολες μέρες που διανύουμε αλλά και στις πιο δύσκολες που θα έρθουν η ρατσιστική και φασιστική προπαγάνδα μπορεί να βρεί πρόσφορο εδαφος στην αγανάκτηση του κόσμου.Ας μην ξεχνάμε οτι η άνοδος των Ναζί στην Γερμανία ήρθε όταν η χώρα υπέφερε από τις κακουχίες του Πρώτου Παγκοσμίου πολέμου.Ο εχθρός όμως δεν κρύβεται στους ανθρώπους με διαφορετικό χρώμα, συνήθειες, ήθη και έθιμα.

Το καπιταλιστικό σύστημα είναι αυτό που καταλήστεψε τις χώρες τους όπως κάνει σήμερα και με την Ελλάδα και τους ανάγκασε να μεταναστέψουν. Εχθρός της κοινωνίας,είναι τα μεγαλοαφεντικά και το κράτος που με πρόσχημα την κρίση επιτίθονται σε όλα τα εργασιακά και κοινωνικά κεκτημένα, μέσο των Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να αποσπάσουν τη συννένεση των καταπιεσμένων μιλώντας για Εθνική ενότητα.

Υπάρχνουν άραγε κοινά συμφέροντα του κόσμου της δουλειάς, ή της ημιαπασχόλησης, ή της μαύρης εργασίας με τον Κ.Πάγκαλο και τους κάθε λογής Ελληνες εφοπλιστές;

Στην πραγματικότητα η μόνη ιδεολογία της άκρας δεξιάς, του Πατριωτικού συνδέσμου, της Χρυσής Αυγής είναι αυτή της διατήρησης της αστικής τους καταγωγής και τα όσα τους προσφέρει…

Τον τελευταίο καιρό θέλωντας να ριζοσπαστικοποιήσουν την προπαγάνδα τους, μπας και μπερδέψουν κανέναν, κατέβηκαν στους δρόμους μαζί με παπάδες και καλόγριες διαδηλώνοντας ενάντια στη κάρτα του πολίτη.Το παπαδαριό μιλάει για τον ερχομό του αντίχριστου σε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, και ο πατριωτικός κατακρίνει το φακέλωμα των Ελλήνων πολιτών τη στιγμή που ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος ήτανε πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της ΕΥΠ όπου είχε φακελωμένους τους πάντες.

 

 

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ…

 

 

 

ΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ   ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ