Οι ”αγανακτισμένοι” πολίτες της… φασιστικής συμμορίας δολοφονων Χρυσής Αυγής!!!

Δημήτρης Πιπίκιος
Δημήτρης Πιπίκιος

Ενας απο τους Φασίστες της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής που περιφέρεται από συνοικία σε συνοικία δηλώνοντας αγανακτισμένος πολίτης…

Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τους μετανάστες τόσο στον Άγιο Παντελεήμονα όσο και στο παλιό Εφετείο στη Μενάνδρου τα ρουφιανοκάναλα -κυρίως- αλλα και κάποια άλλα αστικά μμε ξαφνικά ανακάλυψαν έναν… (και καλα) ”αγανακτισμένο” κάτοικο  του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο συγκεκριμένος τύπος, λοιπόν, όπου βρεί κάμερα πάει και στήνεται απο πίσω προκειμένου την κατάλληλη στιγμή να πετάξει κάποια ”φαρμακερή” ατάκα και έτσι ο δημοσιοκάφρος να γυρίσει το μαρκούτσι του στο στόμα του ”αγανακτισμένου” για να κάνει και αυτος ο… κατακαημένος μια δήλωση. «Φτάινε οι λαθρομετανάστες. Φταίνε οι μετανάστες. Φτώχεια, ανεργία, αρρώστιες… Όλα απο αυτους προκαλούνται. Να φύγουν όλοι τώρα»!!!

Ο περιφερόμενος φασίστας της Χρυσής Αυγης σε τηλεπαράθυρο.
Ο περιφερόμενος φασίστας της Χρυσής Αυγης σε τηλεπαράθυρο.

Η στιγμή της ”καταξίωσης” για τον συγκεκριμένο ήρθε πριν απο τρείς ημέρες όταν τον έβγαλε (ποιός άλλος) ο Ευαγγελάτος στο πιο ξενοφοβικό δελτίο ”ειδήσεων” που υπάρχει στο χαζοκούτι. Πάλι το ίδιο παραμύθι… «Οι λαθρομετανάστες φταίνε για το ένα, για το άλλο, για την άλωση της πόλης (Istanbul τα… τελευταια χρόνια), για τα 400 χρόνια… σκλαβιάς» και άλλα πολλα. Απο εκείνη την στιγμή και μετά ο τύπος έχει γυρίσει σχεδόν όλα τα τηλεπαράθυρα!!! Σε κάθε ευκαιρία διαχωρίζει την θέση του απο την ”Χρυσή Αυγή” (και καλα) και ξεκαθαριζει πως ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους μετανάστες απλα… καλό θα ήταν να γυρίσουν στην πατρίδα τους! Πλήρης ψυχική συγχυση…

Ο συγκεκριμένος τυπάκος, ωστόσο, πουλάει τρελο παραμύθι σε όλους (ή έτσι νομίζει, τουλάχιστον) γιατι είναι γνωστό τι σκατά κουβαλάει μέσα στο άδειο του κεφάλι. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Το όνομα του είναι Δημήτρης Πιπίκιος. Έφεδρος λοχίας πεζοναυτών (!!!). Τυχαίο προφανώς… Πρόεδρος του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων. (!!!) Επίσης τυχαίο… Επιπλέον προπαγανδίζει την ”χρυση αυγη” σε  σποτάκι (σχετικο link με το βίντεο παρακάτω) για τις πρόσφατες ευρωεκλογές όπου εμφανίζεται (όλως τυχαίως πάλι αυτός) ως ”ταλαίπωρος” κάτοικος που όλοι -πλήν της χρυσής αυγής- τον έχουν εγκαταλείψει!!!

Σε πρόσφατο πέσιμο των φίλων του μπάτσων στο παλιό εφετείο, συνομιλούσε και έδινε οδηγίες σε δυο χρυσαυγουλα. Έναν ”ανδρα” και μία ”γυναίκα” η οποία μάλιστα φορούσε και μπλούζα ACAB – Hellas (τρομάρα της). Εδω για όσους δεν γνωρίζουν πρέπει να σημειώσουμε οτι το ACAB σημαίνει «All Cops Are Bastards». Σε οτι αφορά τα χρυσαυγουλα, ωστόσο, το «Bastards» μετατρέπεται αυτομάτως σε… «Brothers». Ο Πιπίκιος, μάλιστα,  εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο ως αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής που δεν ανέχεται άλλο να τον κλεβουν, να τον χτυπούν και να τον βιάζουν (!!!!) οι λαθρομετανάστες. Δεν άφηνε, μάλιστα, να τραβούν φωτογραφίες τους μπάτσους γιατί -λέει- ειναι πιθανόν κάποιοι ”άπλυτοι” (εμάς εννοούσε) να τις δημοσιευσουν στο ”εντεμιδια”!!!

Πέρα απο κάτοικος της Μενάδρου, ωστόσο, στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες δηλώνει και κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα και βέβαια χρησιμοποιεί την γνωστή επιχειρηματολογία. Μην σας προκαλέσει καθόλου εντύπωση αν αυριο- μεθαυρίο ο Πιπίκιος εμφανιστεί ως κάτοικος Μεταξουργείου, Πατησίων, Παγκρατίου, Κολωνού ή οποιασδήποτε άλλης συνοικίας της Αθήνας όπου οι φίλοι του μπάτσοι αποφασίσουν να εφαρμόσουν τις κατασταλτικές μεθόδους τους πάνω στους μετανάστες.

Το ερώτημα που δημιουργείται, πάντως, είναι ένα: Είμαστε κακοπροαιρετοι και θεωρούμε πως τα κάναλια μέχρι και σήμερα (δεν) ήξεραν τι σκατα είναι ο συγκεκριμένος τύπος και γι’ αυτο του έδιναν βήμα για να  πει τις μπούρδες του. Απο σήμερα, ωστόσο, που γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει Δημήτρης Πιπίκιος (πολυκάτοικος- χρυσαυγίτης έφεδρος λοχίας πεζοναυτών) θα του ξαναδώσουν βήμα;;; Πολυ πιθανό…

Γιατί τα καθάρματα δουλευουνε μαζί…

Υ.Γ (1) Ο περιφερόμενος φασίστας της Χρυσής Αυγης σε τηλεπαράθυρο.http://4.bp.blogspot.com/_f3mDyreLdU/SjFMxOYwt8I/AAAAAAAZSU/yzuwsRX2kGE/s1600-h/Untitled-3_copy.jpg (φωτο απο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1)

Υ.Γ (2) Είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το πρόσωπο του εν λόγο φασίστα που περιφέρεται παντού ως αγανακτισμένος πολιτης. ΔΕΝ αναπαράγουμε τα μηνύματα των φασιστών της χρυσής αυγής. Το παρα κάτω video είναι στο youtube και προπαγανδίζει με ρατσιστικές και φασιστικές αθλιότητες τα ασπόνδυλα. Εκτοξεύονται απειλές και μηνύματα επικίνδυνα, καλώντας τον λαό στη διχόνοια και το μίσος.

Πράξεις που σύμφωνα και με τον δικονομικό κώδικα αποτελούν αδικήματα και διώκονται ποινικά.

http://www.youtube.com/watch?v=Tq71Xj4JJLk (Προπαγανδιστικο βίντεο ”χρυσής αυγής”. Ιδιαίτερη προσοχή απο το χρονικό σημείο 4:50 έως 5:05 –προς το τέλοσ- οπου ο συγκεκριμένος φασίστας εμφανίζεται για πολλοστή φορά σε τηλεπαράθυρα)

Υ.Γ (3) http://www.youtube.com/watch?v=yf67LuGYqyI (βιντεο απο δελτίο ειδήσεων Αλτερ)

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

Δημοσίευση: athens.indymedia.org

2 thoughts on “Οι ”αγανακτισμένοι” πολίτες της… φασιστικής συμμορίας δολοφονων Χρυσής Αυγής!!!”

  1. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ!!

    ΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ “ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ” ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
    ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

    **** eginan edit ta prosopika dedomena poy o parapano provokatoras dimosiopoihse

  2. o monos poy dimosiopoihse euaisthita prosopika dedomena eisai esy
    kai stamata na ginese provokatoras
    gi ayto to logo to post soy tha ginei edit
    (eisai o protos … na to exeis timi soy)

    kaneis den apeilei kanena se ayto to post , oyte se kapoio allo
    apla ginete anafora toy ti ekane pios to ekane pos to ekane kai gia poioys logoys to ekane

    i mipos enoxlise epeidh einai alitheia ola ayta?

    opos episis kaneis den othei kanena se “akraies” energies kanena

    oso gia to poioi einai eglimaties aytoi einai oi maxerovgaltes tis xrysis eygis

Comments are closed.